Het IKO secura systeem: veilig, snel, duurzaam!

Het IKO secura systeem: veilig, snel, duurzaam!

Nieuws |


Home Nieuws Het IKO secura systeem: veilig, snel, duurzaam!

Het IKO secura systeem: veilig, snel, duurzaam! Maar ook belangrijk met gratis opleiding én verzekerde garantie!

Altijd fijn om te melden! Onze klant Superdak uit Paal bezorgde de firma Icarus in Lier een mooi wit IKO secura dak. Roof Belgium maakte een verslag van de uitgevoerde werken. U kunt het hieronder verder lezen!

Maar IKO zou IKO niet zijn als het alleen maar gaat om kwalitatieve en vernieuwende producten. Bij IKO is er altijd iets meer! Vandaar dat we graag even de tijd nemen om verder in te zoomen op dit unieke zelfklevende Secura systeem!

Wat is dat nu, dat IKO secura systeem?

Wel, het nieuwe IKO secura dakdichtingssysteem met Carrara technology is een éénlaags bitumineus zelfklevend waterdichtingssysteem voor platte daken. Door bewezen IKO technologieën en ervaringen te koppelen aan de voordelen van een bitumineuze dakdichting creëerde IKO een uniek dakdichtingssysteem waarbij veiligheid op het dak, snelheid van werken en duurzaamheid moeiteloos gecombineerd worden.

IKO secura:

  • Veilig werken
  • Een duurzaam product
  • Snelle uitvoering
  • Uitgerust met IKO carrara technologie
  • Hoogtechnologisch product
  • Beproefd daksysteem met verzekerde garantie

Wij lichten de voordelen van dit systeem graag verder toe op onze IKO secura pagina.

Plaatsen van het IKO secura systeem

Als producent vinden wij bij IKO het zeer belangrijk dat onze daksystemen geplaatst worden volgens de regels van de kunst. Een perfect dak bestaat uit goede, compatibele materialen én wordt geplaatst door een dakdekker die zijn vak beheerst. Dus wanneer je als producent met nieuwe materialen en technieken op de markt komt, vindt IKO het belangrijk de nodige en juiste training en ondersteuning te bieden aan de plaasters. Rekening houdend met de ervaring van de dakdekker organiseert IKO een op maat gemaakte training. Tijdens de opleiding worden alle aspecten van de nieuwe producten toegelicht en laten we zien welk de meest efficiënte en kwalitatieve manier van plaatsen is.

Voordat de dakdekker de eerste IKO secura baan uitrolt, leiden wij de dakdekker en zijn team op. En zijn er na de opleiding tijdens het uitvoeren van de werf nog vragen, dan maakt IKO kosteloos tijd vrij om onze klant te begeleiden en te ondersteunen. Komt daarbij dat IKO een door Constructiv Erkend Opleidingscentrum is. Dat houdt in dat u als dakdekker beroep kan doen op een financiële tussenkomst wanneer u bij IKO een opleiding volgt. Wij bezorgen u alvast alle details wanneer wij u in ons gecertifieerd trainingcentrum ontvangen.

De IKO secura biedt u een kwalitatieve, duurzame en snelle waterdichting en zal dus steeds geplaatst worden door een dakdekker die werd getraind om dit systeem te leggen. Vandaar dat IKO dit systeem zonder aarzelen opneemt in de “IKO verzekerde systeemoplossingen”. Dat wil zeggen dat de IKO Certified Contractor die de IKO secura plaatst, beroep kan doen op de gratis verzekerde garantie van 10 jaar. Mocht er dan toch iets mislopen, dan is de eigenaar alvast verzekerd. Weer een zorg minder, toch?

U wilt graag een IKO secura opleiding volgen?

U wilt graag een IKO secura opleiding volgen?

Bekijk hier het volledige artikel van het magazine Roof

Bekijk artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle voordelen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.