Ontdek onze IKO daksystemen

Circulaire daksystemen IKO atelia

IKO opleidingen op maat

Bij IKO staan we voor ‘Pushing Limits’, want we willen steeds beter doen en blijven innoveren.

Al onze nieuwe, waardevolle kennis delen we graag met jou. Daarom vormden we ons opleidingscentrum in Antwerpen om tot het verbeterde ‘IKO Experience Center’. Hier volg je gratis opleidingen en bijscholingen die focussen op het gebruik van (nieuwe) IKO-producten en technieken.

Ga naar het IKO Experience Center

De IKO garantie

1 leverancier = 1 verantwoordelijkheid

Voor de volledige dakopbouw en al zijn onderdelen heeft IKO een oplossing op maat. Al onze IKO producten zijn naadloos op elkaar afgestemd en zorgen voor een perfecte waterdichting van het platte dak. Het volledige IKO dakpakket, geplaatst door een IKO Certified Contractor, wordt gedekt door een verzekerde garantie.

Deze uitgebreide verzekerde garantie bezorgt jou een duurzame en zekere dakbedekking. Het complete dak is gegarandeerd op waterdichtheid, waarbij onverhoopte lekkages door uitvoeringsfouten eveneens zijn gedekt. Aangezien IKO dakinspecties uitvoert tijdens de plaatsing, verzekeren we de producten én de verwerking. Voor de gebouweigenaar is dit een extra waarborg dat de aanspraak op schadevergoeding 10 jaar vast is en onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd. Deze garantie is uniek in zijn soort!

Ontdek onze oplossingen

IKO, niet zomaar de beste

Verzekerd

De IKO plat dak waterdichtingssystemen geplaatst door een IKO Certified Contractor worden aangeboden met de ALL-IN 10 jaar verzekerde garantie van IKO.

Vliegvuurbestendig

De gecertificeerde toplagen in de IKO range voldoen aan de Europese normen voor vliegvuurbestendigheid. Standaard halen ze de Broof T1 of T2 testen. Onze toprollen zoals IKO carrara, IKO carbon en IKO pantera voldoen zelfs aan de 4 Europese testen.

iko plat daksystemen

Geschikt voor grijswaterrecuperatie

Met de dakafdichtingssystemen van IKO is het opvangen van water op het platte dak en het hergebruik ervan mogelijk.

Recycleerbaar

Onze fabriek is voorzien van de nodige recyclagemachines die bitumineuze membranen kunnen verwerken tot nieuwe grondstoffen. Deze worden tijdens de productie van nieuwe dakbanen geherintroduceerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle voordelen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.