IKO geeft in naam van ELW module Vloeibare Waterdichting tijdens de Plat dak Specialist opleiding van BEVAD en ie-net!

IKO geeft in naam van ELW module Vloeibare Waterdichting tijdens de Plat dak Specialist opleiding van BEVAD en ie-net!

Nieuws |


Home Nieuws IKO geeft in naam van ELW module Vloeibare Waterdichting tijdens de Plat dak Specialist opleiding van BEVAD en ie-net!

Het is heel belangrijk dat een plat dak op de juiste manier wordt gedicht. Daarom dienen dakdekkers en ingenieurs een goede opleiding te krijgen. Wij zetten ons daar graag voor in. Zo gaf IKO, in naam van ELW, op 11 september 2018 aannemers en ingenieurs een opleiding over vloeibare waterdichting als onderdeel van de opleiding Plat Dak Specialist van BEVAD en ie-net.

Vloeibare waterdichting

Deze opleiding behandelt veel verschillende facetten van platte daken. IKO stond in voor de module Vloeibare Waterdichting. Christophe Bisschops van IKO legde de deelnemers alle voordelen en toepassingen uit van het werken met vloeibare waterdichting. Ook de praktijk kwam aan bod. De cursisten staken zelf de handen uit de mouwen om moeilijke dakdetails correct naadloos en waterdicht in te werken. Denk hierbij onder meer aan een opstand, binnen- en buitenhoek, een verluchtingspijp, lichtstraat, …

Voor aannemers en ingenieurs

De opleiding Plat Dak Specialist wordt elk jaar georganiseerd door de vereniging van aannemers van platte daken (BEVAD) en het netwerk voor ingenieurs (ie-net). Deze opleiding geeft een grondige inkijk in alle soorten materialen, technieken en oplossingen voor de constructie van platte daken. De deelnemers krijgen zowel theorie, kennis van de wetgeving als praktische oefeningen. Ook casestudies en het bezoeken van fabrikanten staan op het programma. Zo krijgen alle deelnemers een complete en kwaliteitsvolle opleiding die hen waardevolle kennis oplevert.

Opleidingen vanuit de sector

Onze hele sector erkent het belang van goed opgeleide professionals. IVP, die optreedt voor de Belgische fabrikanten en importeurs van verven, vernissen, drukinkten en verven voor de schone kunst heeft onder meer hiervoor de werkgroep ELW voor de vloeibare waterdichting opgericht. Het doel is het promoten van de sector en het werken aan het imago. Het geven van opleidingen is daarvan een belangrijk onderdeel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle voordelen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.