IKO lanceert splinternieuw opleidingscentrum “IKO Experience Center”

IKO lanceert splinternieuw opleidingscentrum “IKO Experience Center”

Nieuws |


Home Nieuws IKO lanceert splinternieuw opleidingscentrum “IKO Experience Center”

Gratis opleidingen voor bouwprofessionals in het IKO Experience Center

©Met dit vernieuwde opleidingscentrum willen we onze jarenlange ervaring en kennis nog eenvoudiger delen met (toekomstige) partners.

Kennis delen voor de toekomst van onze industrie

Het IKO Experience Center bouwt verder op het succes van het voormalige Training Center. We pakken het deze keer echter nóg grootser en professioneler aan. In het Experience Center kunnen zowel bouwprofessionals als retailpartners terecht voor gratis bijscholingen en opleidingen.

“Het gloednieuwe IKO Experience Center hebben we gebouwd om kennis te delen met bouwprofessionals: Handelaren, dakdekkers, ingenieurs, installateurs, architecten, … want uiteindelijk zijn het zíj die de toekomst van onze industrie bouwen. Vakkundig voorgeschreven, vakkundig verkocht en vakkundig geplaatst. Dat is de kern van de zaak,”

vertelt onze CEO Dirk Theuns.

Verschillende opleidingen

Het opleidingsaanbod werd uitgebreid. Geïnteresseerden kunnen er nu zowel terecht voor verschillende opleidingen voor het vakkundig plaatsen van bitumineuze -en kunststof IKO dakbanen, vloeibare IKO flexia waterdichtingssystemen en IKO enertherm isolatie, maar ook voor een aantal vergevorderde opleidingen tot gecertificeerd IKO plaatser. Zelfs een opleiding volledig afgestemd op maat van de aanvrager behoort tot de mogelijkheden. Elke opleiding en bijscholing wordt gegeven door een ervaren instructeur.

Om u alvast een voorsmaakje te geven van wat er allemaal te zien en te beleven valt in het Experience Center, creëerde IKO een virtuele rondleiding.

Opleidingen in alle veiligheid

Het IKO Experience Center neemt uiteraard alle nodige voorzorgsmaatregelen om elke opleiding of bijscholing in alle veiligheid te laten verlopen, ook tijdens coronatijden. Zo kan iedereen met een gerust hart zijn vaardigheden verbeteren.

Naast de zeer ruime praktische opleidingsruimte, werd een speciaal geëquipeerde trainingsruimte gebouwd voor opleidingen met IKO flexia vloeibare waterdichting. Daarnaast is er de mogelijkheid om de grote opleidingsmaquettes naar buiten te verplaatsen voor een realistische buitenbeleving. Het IKO Experience Center omvat een “totaalervaring”: een gezellige ruimte voor de ontvangst van de gasten, een ruime vergaderzaal, de ruimtes voor de theoretische en praktische opleidingen en de verschillende “showcase” ruimtes waar de IKO producten de hoofdrol spelen.

Klaar om een opleiding op uw maat te volgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle voordelen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.