Nieuw bij IKO: Innovi TPO Kunststof Dakbedekking

Nieuw bij IKO: Innovi TPO Kunststof Dakbedekking

Nieuws |


Home Nieuws Nieuw bij IKO: Innovi TPO Kunststof Dakbedekking

IKO introduceert: IKO Innovi TPO

Een geavanceerd en veelzijdig single ply dakdichtingssysteem ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van commerciële en industriële projecten. Met de nieuwste thermoplastische technologieën en geavanceerde productieprocessen biedt IKO Innovi TPO ongeëvenaarde prestaties, plaatsingsgemak en milieuvriendelijkheid.

Bij elke ontwikkeling die we doen, staan hoge prestaties en plaatsingsgemak voorop, zo ook bij ons single ply dakdichtingssysteem IKO Innovi TPO. De nieuwste evoluties in thermoplastische engineering, in combinatie met een geavanceerd productieproces, genaamd de IKO Matrix technologie, resulteren in de IKO Innovi TPO dakbaan. Deze dakbaan is ontworpen om te voldoen aan de grootste uitdagingen voor uw commerciële en industriële projecten, namelijk lange levensduur en snelle plaatsing.

lange-levensduur

Lange levensduur

De gebruikte IKO Matrix technologie bij IKO Innovi TPO, waarbij deze dakbaan onder de zwaarste weersimulaties wordt getest, is gepatenteerd en dus uniek. IKO Innovi TPO is op productniveau FM gecertificeerd. Vanzelfsprekend kan er een verzekerde garantie worden afgegeven op een IKO Innovi TPO daksysteem.

snelle-plaatsing

Snelle plaatsing

Onder dakdekkers staat IKO Innovi TPO bekend als uiterst gemakkelijk verwerkbaar. IKO Innovi TPO is zeer flexibel, beschikbaar in grote afmetingen en heeft een breed lasvenster.

milieubewust

Milieubewust

IKO Innovi TPO is een reflecterend membraan (SRI 97) wat voor een koelend effect zorgt. Het bevat geen chloor of weekmakers en heeft dus geen schadelijke invloed op milieu of gezondheid.

Ontdek IKO Innovi TPO

IKO Innovi TPO vertegenwoordigt het summum van waterdichtingsmembraan technologie, samengesteld uit thermoplastisch polyolefine (TPO). Dit geavanceerde membraan biedt een ongeëvenaarde combinatie van waterdichtheid, flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor een breed scala aan daktoepassingen.

Matrix Technologie

Het hart van IKO Innovi TPO is de Matrix technologie, een geavanceerd productieproces dat zorgt voor een consistente en betrouwbare kwaliteit. Het membraan bestaat uit een boven- en onderzijde die beide zijn vervaardigd met behulp van deze innovatieve technologie. Tussen deze lagen bevindt zich een polyester wapening, wat resulteert in een dakrol met een ongeëvenaarde flexibiliteit en uitzonderlijke sterkte.

Hoogwaardige Prestaties

De combinatie van thermoplastisch polyolefine en de versterkende polyester wapening maakt IKO Innovi TPO tot een uiterst betrouwbaar waterdichtingsmembraan. Het membraan is bestand tegen de meest veeleisende weersomstandigheden, waardoor het de perfecte keuze is voor projecten die langdurige bescherming vereisen.

Hoge flexibiliteit en uitzonderlijke sterkte

Dankzij de hoge flexibiliteit van IKO Innovi TPO kan het membraan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende dakconfiguraties en -omstandigheden. Tegelijkertijd biedt de uitzonderlijke sterkte ervan een solide bescherming tegen scheuren, puncties en andere vormen van schade, waardoor de levensduur van het dak aanzienlijk wordt verlengd.

Wenst u meer info over IKO Innovi TPO?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle voordelen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.